Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

GPS tocht

Omschrijving

Op zoek naar een avontuurlijke en vermakelijke activiteit voor alle leeftijden? Ontdek dan de Boerenknapzakkentocht met GPS van Party-Alarm en geniet ten volle van de prachtige natuur op het Brabantse platteland.

Bewapend met een GPS-apparaat en een goed gevulde knapzak, ga je op pad om de geheimen van de schatkist te ontrafelen. Los onderweg raadsels op en volg de juiste route om ervoor te zorgen dat geen enkele aanwijzing aan je voorbijgaat.

Aan het einde van de tocht verzamelt jouw team om de verkregen antwoorden te gebruiken en de code van de schatkist te kraken. Zal de schatkist opengaan met jullie combinatie? Bereid je voor op spanning en sensatie terwijl de ontknoping nadert.

Tijdens de GPS-tocht stuurt het apparaat je langs verborgen wegen en sluippaden, waar je alles kunt tegenkomen wat de prachtige natuur te bieden heeft. Met een route van ongeveer 4 kilometer die ongeveer 75 minuten duurt, beleef je een onvergetelijke reis door het schilderachtige landschap van Brabant.

Of je nu een gezinsuitje plant, een verjaardagsfeest viert of een teambuildingactiviteit organiseert, de GPS-tochten van Party-Alarm zijn geschikt voor iedereen. Ervaar samen de vreugde van het ontdekken, het oplossen van raadsels en het genieten van de buitenlucht.

Neem contact op met Party-Alarm, vraag naar de prijzen die afhankelijk zijn van de groepsgrootte, en reserveer vandaag nog jouw GPS-avontuur. Ontdek, speur en geniet van een onvergetelijke dag met Party-Alarm!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Gps Knapzaktocht (standaard)

Dit is inclusief knapzak met drankjes en wat lekkers en wat hulpstukken voor de speurtocht. Tevens zit er een leuk kado in de schatkist als deze gekraakt is.

  • Duur: +/- 1 uur

Gps Knapzaktocht (lang)

Dit is inclusief knapzak met drankjes en wat lekkers en wat hulpstukken voor de speurtocht. Tevens zit er een leuk kado in de schatkist als deze gekraakt is.

  • Duur: +/- 2 uur

Prijs overzicht