Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Dames paintball

Omschrijving

Bij Party-Alarm Eindhoven staat plezier voor iedereen centraal, en daarom hebben we speciaal voor dames het unieke Damespaintball in het leven geroepen! Of je nu met vriendinnen, je sportteam of collega's bent, bij Party-Alarm geniet je van een exclusief paintballavontuur. Lees verder om te ontdekken waarom Damespaintball bij Party-Alarm dé keuze is voor actieve en onvergetelijke groepsuitjes!

Bij Party-Alarm begrijpen we dat dames op zoek zijn naar een unieke en exclusieve ervaring. Ons Damespaintball is speciaal ontworpen om vrouwen een actief en opwindend paintballavontuur te bieden, vol adrenaline en teambuilding. 

Bij Party-Alarm ontvangen dames een wapen met een handige ballenhouder (max. 150 paintballs), zodat ze zich volledig kunnen focussen op het paintballspel zonder telkens opnieuw paintballs in het wapen te moeten laden. Gegarandeerd non-stop actie! 

Bij Damespaintball staat veiligheid voorop. Geniet van het paintballavontuur zonder zorgen over blauwe plekken of pijn. Party-Alarm zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving waar dames zich volledig kunnen uitleven. 

Het boeken van Damespaintball bij Party-Alarm is eenvoudig en persoonlijk. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, en wij zorgen voor een paintballavontuur dat aan alle verwachtingen voldoet. Geniet van onze professionele service en het gemak van feestplanning met Party-Alarm.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Dames paintball

Damespaintball waarbij 2 rondes gespeeld worden. 

Inclusief:

  • Paintballgun (keuze uit shotgun en pistool)
  • Magazijn
  • Paintball masker
  • 200 balletjes p.p.
  • Beschermende legerkleding
  • 2 uur huur van het veld

Prijs overzicht