Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

VerhuurBekijk ons grote aanbod aan verhuur van feestartikelen en til je vriendenweekend, sportevenement of vrijgezellenfeest naar een hoger niveau. De keuze is uiteenlopend en varieert van jacuzzi’s en hottubs tot quads en springkussens. Kijk rustig door het aanbod van Party-Alarm heen en kies wat het beste past!

Paintball verhuur in Eindhoven

Altijd al willen paintballen in dat mooie bos bij jou in de buurt of in het dorpspark? Bij Party-Alarm kan dit werkelijkheid worden. Wij verhuren namelijk complete paintballsets inclusief overalls, maskers, wapens en paintballballetjes zodat er zonder zorgen gepaintballd kan worden. Er zijn verschillende opties met betrekking tot het aantal balletjes dus neem snel een kijkje en bekijk welke optie het beste bij de wensen past!

Special effects

Een eigen georganiseerd feest wordt pas onvergetelijk met special effects zoals schuimmachines of rookmachines. Bij Party-Alarm kunnen deze machines gemakkelijk worden gehuurd voor een aantrekkelijke prijs. Verras je vrienden, teamgenootjes of collega’s en laat een onuitwisbare indruk achter!

Geluid

Een feest is niet geslaagd zonder muziek met krachtig geluid. Party-Alarm kan hier bij helpen met haar geluidinstallaties, van passieve geluidsets tot aan dj sets. Voorkom het geklungel met eigen, kleine boxen en huur een geluidsinstallatie van Party-Alarm voor een zorgeloos, gezellig feest!