Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Bonje met de boeren

Omschrijving

Op zoek naar een spannend, hilarisch en interactief spel voor een dag vol plezier met vrienden en familie? Kies dan voor 'Bonje met de Boeren' bij Party-Alarm in Eindhoven! Dit meeslepende spel, met een vleugje mysterie en een dosis humor, belooft een dag vol gezelligheid en samenwerking. Lees verder om te ontdekken waarom 'Bonje met de Boeren' een onmisbaar groepsuitje is!

Boerin Yvonne J. is onder verdachte omstandigheden vermoord, en het is aan jou en je groep om de politie te assisteren bij het oplossen van deze sinistere zaak. Door deel te nemen aan vijf verschillende spellen, ontdek je stap voor stap wie, waar, wanneer, hoe laat en met wat Yvonne J. vermoord is. Elk spel onthult nieuwe aanwijzingen en brengt je dichter bij de waarheid.

'Bonje met de Boeren' is niet alleen een speurtocht naar de waarheid, maar ook een geweldig teambuildingsspel. Om de moordzaak op te lossen, is nauwe samenwerking essentieel. Samen met je vrienden en familie werk je aan het ontrafelen van het mysterie, waarbij lachen en plezier voorop staan.

Stel je voor dat je jezelf in een levend Cluedo-spel bevindt, waarbij elke zet, elke aanwijzing en elk gelach de sleutel kan zijn tot het kraken van de zaak. 'Bonje met de Boeren' biedt een unieke en levendige ervaring die perfect is voor gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten en teambuilding.

Ben je klaar voor avontuur en hilariteit? Neem dan vandaag nog contact op met Party-Alarm en boek 'Bonje met de Boeren'. Ontdek wie binnen jullie groep het beste speurneus is en los samen de moord op in dit onvergetelijke groepsuitje!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Bonje met de boeren

  • Duur: +/- 2 uur

Prijs overzicht