Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Arrangementen

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een arrangement van Party-Alarm, meerdere activiteiten in één! Wij bieden arrangementen aan voor verschillende soorten groepen, van vrijgezellenfeesten tot aan schooluitjes. De activiteiten die hierbij horen zijn uiteraard verschillend. Bij een vrijgezellenfeest gaat het al snel richting activiteiten als ‘Pimp your Willy’ en paintballen, terwijl het bij een schooluitje natuurlijk om kinderen gaat die meer plezier halen uit activiteiten als lasergamen of boerenvoetgolfen. Er zit voor elke groep wel een arrangement bij dus neem gerust verder een kijkje op deze pagina!

Maak van jouw evenement een onvergetelijk feest met de veelzijdige arrangementen van Party Alarm in Eindhoven. Of je nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsevenement of kinderfeestje organiseert, wij bieden een scala aan activiteiten die perfect zijn samengesteld voor diverse groepen en gelegenheden. Voor een vrijgezellenfeest vol adrenaline en humor biedt Party Alarm arrangementen aan zoals 'Pimp your Willy' en paintball. Laat de bruid of bruidegom een dag vol spanning en lachen beleven met onze unieke en op maat gemaakte activiteiten. 

Organiseer een bedrijfsevenement dat indruk maakt met onze op maat gemaakte teambuildingarrangementen. Van paintball tot avontuurlijke spellen, stimuleer samenwerking en creëer een positieve werksfeer. Maak van het kinderfeestje een spektakel met onze kindvriendelijke arrangementen. Van lasergamen tot boerenvoetgolf, wij bieden activiteiten aan die zorgen voor lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen

Voor schooluitjes hebben we speciale arrangementen met activiteiten die de kinderen zullen verrassen en vermaken. Lasergamen, spellenkasten en meer wachten op de jonge avonturiers om een dag vol plezier te beleven..