Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Vergaderruimte Verhuur Eindhoven

Omschrijving

Ben je op zoek naar een inspirerende en sfeervolle locatie voor je vergadering of zakelijke bijeenkomst in Eindhoven? Ontdek dan de unieke vergadermogelijkheden op ons Tipi Terrein bij Party-Alarm! Of je nu een bedrijfspresentatie organiseert, een strategische sessie plant, of gewoon een ruimte nodig hebt om samen te komen, onze vergaderruimte biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en productieve bijeenkomst.

Ons Tipi Terrein biedt een onconventionele omgeving midden in de natuur. De sfeervol ingerichte en verwarmde leeftent creëert een ontspannen sfeer die bevorderlijk is voor creativiteit en effectieve communicatie. Met plaats voor 20 tot 25 personen (en zelfs grotere groepen in overleg), bieden wij een intieme en gezellige setting voor al jouw vergaderbehoeften.

Heb je een beamer en scherm nodig om je presentatie of ideeën effectief over te brengen? Bij Party-Alarm voorzien we in professionele apparatuur zodat jouw vergadering vlot verloopt. Informeer naar de mogelijkheden en wij regelen alles voor je.

Om jouw vergadering compleet te maken, werken wij samen met een gerenommeerde cateraar die zorgt voor heerlijke lunch- of dinermogelijkheden. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij regelen de culinaire invulling van jouw bijeenkomst.

Bij Party-Alarm geloven we in meer dan alleen vergaderen. Onze unieke locatie en uitgebreide faciliteiten maken het mogelijk om van jouw zakelijke bijeenkomst een bijzondere ervaring te maken. Combineer jouw vergadering met een van onze vele activiteiten voor een dag vol teambuilding en plezier.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Vergaderruimte Verhuur Eindhoven

Plaats voor 20 tot 25 personen

Prijs overzicht