Breed en uniek pakket Gunstige tarieven (incl. btw) Alles onder 1 dak KlantenVertellen

Veelgestelde vragen

Activiteiten

Wat voor kleding moet ik aantrekken?

De kleding die u aantrekt kiest u zelf. Het is echter wel aan te raden u in sportieve kleding te dragen. Het is ook raadzaam om het weerbericht te bekijken en u hierop aan te kleden. Tevens hebben wij een validiteitsverklaring, waarin kledingvoorschriften per activiteit besproken worden.

Zijn er kleedruimtes en douches?

Bij ons zijn er een aantal plaatsen waar u uzelf kunt omkleden. Als u warm wilt douchen is dit ook mogelijk. U kunt bij ons een douchemunt aanschaffen (€2,-) en op ons terrein douchen. Tevens zijn er verschillende wasbakken met versstromend koud water waar u uzelf kunt opfrissen.

Is het minimaal aantal personen verplicht?

Het is niet verplicht je te houden aan het minimaal aantal personen. U bent van harte welkom met minder dan het minimaal aantal personen. Het is echter wel zo dat u betaalt voor het minimaal aangegeven personen.

Op welke manieren kan er betaald worden?

Bij Party-Alarm kunt u vooraf op rekening of contant of per pin op de dag zelf betalen. Wel wordt er (bijna) altijd een aanbetaling per bank gevraagd.

Wanneer is een boeking definitief?

Een boeking is bij Party-Alarm definitief als er een contract naar u is toegestuurd via e-mail. Dit wordt gedaan als alle gegevens binnen zijn (wat u wilt boeken en met hoeveel personen + uw contact- en adresgegevens). Bij een last minute boeking kan een email, sms of whatsapp voldoende zijn. Zie voor meer informatie hierover onze Algemene Voorwaarden.

Spelen we als groep alleen?

Ja, u speelt met uw eigen groep alleen. U speelt exclusief met uw groep alleen op ons veld. Wij mixen geen groepen met elkaar

Gaat bij slecht weer mijn activiteit door?

Bij Party-Alarm bestaat er geen slecht weer. U kunt echter wel slecht aangekleed zijn. Bij regen gaat een activiteit altijd door. Bij onweer schuilen we altijd even op het terrein onder een van onze overkappingen. Hierna gaan na het ergste weer gewoon door met de activiteit. U kunt u meestal kleden op het weer.

Wat zijn de regels met betrekking tot het consumeren van alcoholische dranken?

Bij ons is het de regel dat u alcohol mag nuttigen na de activiteit. Als we merken dat u van te voren alcohol genuttigd heeft kan het zo zijn dat we u de activiteit weigeren, dit om veiligheidsredenen.

Mag ik mijn eigen consumpties/versnaperingen meenemen?

Nee dit mag niet. We hebben op het terrein de ‘Bonte Koe’. Dit is ons catering huisje. Hier kunt u volop snacks, drinken en andere lekkernijen bestellen. Ook kunt u bijvoorbeeld een complete BBQ of Italiaanse lunch boeken. Kijk hiervoor onder het kopje catering. Voor kinderfeestjes hebben we aantrekkelijke arrangemeneten zoals het smikkelarrangement en onbeperkt ranja. Kijk hiervoor op onze website onder de kop catering.

Kan ik een boeking annuleren?

Ja, het is natuurlijk mogelijk een boeking te annuleren. U kunt een boeking kosteloos annuleren als u dit minimaal 28 dagen voor de aanvang is van de activiteitdatum. Als u 2 weken of eerder voor het aanvangen van de activiteitdatum wilt annuleren kost dit u 50% van het totaalbedrag. Als u minder dan twee weken voor aanvang wilt annuleren dan bent u het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen die u ziet zijn allemaal inclusief BTW.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Als uw vraag ontbreekt kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via telefoon op het nummer +31 (0)40 2572174 of via ons e-mailadres; info@party-alarm.nl .
Verhuur

Wanneer kan ik een product ophalen/terugbrengen?

U kunt een product ophalen/terugbrengen tijdens onze vaste afhaal/retourtijden. Elke werkdag en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Bepaalde artikelen zoals o.a. lasergames kunnen ook opgehaald worden op onze servicelocaties in Lage Mierde en Beek en Donk. Hier gelden speciale openingstijden voor. Deze zijn op aanvraag.

Wanneer is een bestelling definitief?

Een bestelling is bij Party-Alarm pas definitief als er een contract naar u is toegestuurd via e-mail. Dit wordt gedaan als alle gegevens binnen zijn (wat u wilt huren, contact- en adresgegevens). Bij een last minute boeking kan een email, sms of whatsapp voldoende zijn. Zie voor meer informatie hierover onze Algemene Voorwaarden.

Op welke manieren kan er betaald worden?

Bij Party-Alarm kunt u vooraf op rekening of contant of per pin op de dag zelf betalen. Wel wordt er (bijna) altijd een aanbetaling per bank gevraagd.

Ik heb de huurartikelen langer dan een dag nodig. Kan ik ook voor een langere tijd een product huren?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de huur van 1 dag(24 uur). Als u een product 2 dagen huurt word het totaalbedrag maal 1,5 gedaan (150%) en bij 3 dagen wordt het bedrag maal 2 gedaan (200%). Wilt u een product langer huren dan 3 dagen neem dan even contact met ons op.

Kan er bezorgd worden en wat zijn de bezorgkosten?

Bij ons is er een bezorgservice beschikbaar. Als u binnen een straal van 10km rondom ons bedrijf woont betaalt u een vaste transportvergoeding van €40,-. Buiten deze straal berekenen wij €0,60 per gereden kilometer extra erbij. Ook komt er €7,50 per kwartier transporttijd extra bij.

Kan ik hulp krijgen bij het opzetten en afbreken van gehuurde materialen?

Bij Party-Alarm is het mogelijk om ondersteuning te krijgen bij het opzetten en afbreken van het gehuurde product. Hier komen echter wel kosten bij namelijk €35,- per uur (exclusief reistijd). Wij vragen bij het opzetten en afbreken hulp van minimaal 2 personen.

Ik heb schade aan een product. Wat nu?

Alle schade die tijdens de huurperiode aan de apparatuur en/of artikelen is ontstaan, ongeacht de oorzaak of de toedracht daarvan, is voor rekening van de huurder. Neem toch altijd even contact met ons op en we gaan opzoek naar een mogelijk passende oplossing.

Moet ik gehuurde materialen schoonmaken voordat ik deze terug breng?

Ja, het is bij Party-Alarm de bedoeling dat u de producten zo retourneert zoals wij ze u meegeven. Dit houdt dus ook in dat de producten schoon en droog retour moeten.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen die u ziet zijn allemaal inclusief BTW.

Kan ik een bestelling annuleren?

Ja, het is natuurlijk mogelijk een bestelling te annuleren. U kunt een bestelling kosteloos annuleren als u dit minimaal 28 dagen voor de aanvang is van de verhuurdatum. Als u 2 weken of eerder voor het aanvangen van de verhuurdatum wilt annuleren kost dit u 50% van het totaalbedrag. Als u minder dan twee weken voor aanvang wilt annuleren dan bent u het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Als uw vraag ontbreekt kun u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via telefoon op het nummer +31 (0)40 2572174 of via ons e-mailadres; info@party-alarm.nl .

Buiten activiteiten

Het outdoorterrein van Party-Alarm Paintball Eindhoven is gelegen aan de rand van Eindhoven bij Geldrop. Samen met de bevestiging van uw reservering ontvangt u ook de routebeschrijving naar ons terrein.

Verhuur artikelen

Of bent u op zoek naar een geluidsset of feest benodigdheden? Ook dan kan Party-Alarm uitkomst bieden. Party-Alarm verhuurt professionele geluidsinstallaties, karaoke-sets, popcornmachines, suikerspinmachines, sluspuppymachines, statafels, glaswerk en nog veel meer! Neem eens een kijkje in ons verhuur assortiment.

Dus voor Licht huren in Eindhoven, Lasergame in Eindhoven of een Vrijgezellenfeest in Eindhoven ga je naar Party-Alarm!