Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Da Vinci Code

Omschrijving

Stap in de fascinerende wereld van mysterie en geheimen met onze spannende activiteit: Da Vinci Code bij Party-Alarm in Eindhoven! Midden in het bruisende centrum wacht een kluis vol geheimen, en het is aan jou en je team om deze te ontrafelen. Lees verder en ontdek waarom de Da Vinci Code-activiteit een unieke en boeiende ervaring is voor elk teamuitje!

De Da Vinci Code-activiteit bij Party-Alarm neemt je mee naar het hart van Eindhoven, waar een geheime kluis wacht om gekraakt te worden. Geïnspireerd door het beroemde verhaal, word je begeleid door de kluizenaar, de laatste overlevende van een mysterieuze familie. Samen met jouw team ga je op zoek naar aanwijzingen, decodeer je raadsels en ontrafel je het geheim van de kluis.

Da Vinci Code bevordert teamwork en daagt het denkvermogen van de deelnemers uit. Samenwerking is essentieel om de complexe puzzels op te lossen en de aanwijzingen te begrijpen. Elk lid van het team draagt bij aan het kraken van de code, en alleen met slim denkwerk en effectieve communicatie kun je de kluis openen.

Met een tijdslimiet op de klok voel je de spanning stijgen terwijl je het mysterie van Da Vinci Code ontrafelt. Elk moment telt, en het is aan jou en je team om het raadsel op te lossen voordat de tijd om is. Zal het jouw team lukken om als winnaar uit de strijd te komen?

Neem contact op voor beschikbaarheid, prijzen en verdere details. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring waar mysterie en teamwork samenkomen in de spannende Da Vinci Code-activiteit!

 

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Da Vinci Code

Prijs overzicht