Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Boerenvoetgolf

Omschrijving

Stap uit de traditionele (midget)golfbaan en omarm de Brabantse gezelligheid met Boerenvoetgolf bij Party-Alarm in Eindhoven! Op ons uitgestrekte terrein van 4,5 hectare, inclusief 9 sfeervolle holes, beleef je een onvergetelijk avontuur vol lachen, strijden en ontspannen. 

Speel Boerenvoetgolf te midden van de prachtige Brabantse natuur. Ons royale weiland biedt voldoende ruimte voor dit dynamische spel dat voetbal combineert met de precisie van golf. Geniet van de frisse lucht terwijl je van hole naar hole gaat, elke uitdaging uniek en spannend.

Boerenvoetgolf is simpel maar uitdagend: probeer de bal in zo min mogelijk trappen in de hole in de grond te krijgen, vergelijkbaar met traditioneel golf. Laat je voetbalvaardigheden zien terwijl je strijdt tegen een vriend, familielid of collega op het groene veld.

Party-Alarm zorgt ervoor dat Boerenvoetgolf geschikt is voor iedere groepsgrootte. Speel in duo's, waarbij grote groepen worden opgedeeld over verschillende holes om wachttijden te verminderen. En na hole 5? Een welverdiende rustplaats om te ontspannen na alle inspanningen.

Wij voorzien je van alles wat je nodig hebt voor een dag Boerenvoetgolf:

  • Voetbal in bruikleen
  • Scoreformulier met pen
  • Speluitleg en plattegrond van het terrein

Geniet bovendien van verschillende drankjes en versnaperingen op locatie. Wil je de dag compleet maken? Voeg dan een andere activiteit of een heerlijke BBQ toe aan het Boerenvoetgolf voor een onvergetelijke dag!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Boerenvoetgolf

  • Duur: bepaalt u zelf, maar gemiddeld 1,5 - 2 uur

Prijs overzicht