Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Highlandgames

Omschrijving

Wil je de banden met je team, collega's of vrienden versterken? Ontdek dan de opwindende wereld van de Highland Games bij Party-Alarm in Eindhoven. Deze unieke en gezellige outdoor activiteit is perfect voor bedrijfsuitjes, teambuilding en groepsbijeenkomsten waar teamwork en plezier hand in hand gaan.

Bij de Highland Games draait alles om teamwork, samenwerking en een flinke dosis plezier. Verdeeld in twee teams, nemen jullie het tegen elkaar op in een reeks uitdagende spellen die niet alleen de kracht, maar ook de samenwerking tussen teamleden testen. Hier zijn enkele van de spannende spellen die je te wachten staan:

  1. High Tea Games: Een ludieke twist aan de traditionele high tea, waarbij je vaardigheden als team op de proef worden gesteld.

  2. Touwtrekken: Laat zien wie het sterkste team is door het klassieke touwtrekken. Een krachtmeting waarbij samenwerking essentieel is.

  3. Band Flippen: Test je behendigheid en teamwork door samen een band te flippen. Een leuke uitdaging die teamwork beloont.

  4. Boomstam Zagen: Laat zien hoe goed je als team een boomstam kunt zagen. Een fysieke uitdaging die samenwerking vereist.

  5. Band Slingeren: Met precisie en kracht moet je een band slingeren en zo ver mogelijk werpen. Een activiteit die teamwork en techniek combineert.

  6. Paal Werpen: Test je vaardigheid en kracht door een paal zo ver mogelijk te werpen. Een uitdagende activiteit voor het hele team.

  7. Houtvol: Vul samen een container met houtblokken en ontdek wie de beste strategie heeft om dit zo efficiënt mogelijk te doen.

  8. Boomstamworstelen: Ga de strijd aan in een klassiek boomstamworstelgevecht. Een fysieke uitdaging die teamwork en kracht combineert.

  9. Band Verslepen: Samenwerken om een zware band over een bepaalde afstand te slepen. Een test van kracht en coördinatie.

Klaar voor een dag vol teambuilding, lachen en competitie? Boek nu de Highland Games bij Party-Alarm in Eindhoven en ontdek hoe deze activiteit de teamgeest en samenwerking binnen jouw groep naar nieuwe hoogten kan brengen. Neem contact op en plan een Highland Games-ervaring die jullie nog lang zullen herinneren!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Highland games

  • Duur: +/- 2 uur

Inclusief prijsuitreiking

Prijs overzicht