Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Koeienvlaaiwerpen

Omschrijving

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en beleef een gezellige dag in de prachtige Brabantse buitenlucht met Koeienvlaaiwerpen bij Party-Alarm in Eindhoven! Ons outdoor terrein, omgeven door groene weilanden, biedt de perfecte setting voor dit unieke en vermakelijke spel. Ontdek waarom Koeienvlaaiwerpen dé activiteit is voor een onvergetelijke dag met vrienden, familie of collega's!

Stap het ruime weiland van 4,5 hectare binnen, inclusief 9 holes, waar Koeienvlaaiwerpen plaatsvindt. De uitgestrekte natuur biedt voldoende ruimte om het spel te spelen en tegelijkertijd te genieten van de Brabantse frisse lucht. Koeienvlaaiwerpen is een unieke combinatie van precisie, competitie en gezelligheid.

Het doel is eenvoudig: probeer de frisbee in zo min mogelijk worpen in de mand boven de grond te putten. Elke worp vraagt om nauwkeurigheid en tactiek.

Bij Party-Alarm hebben we ervoor gezorgd dat Koeienvlaaiwerpen geschikt is voor zowel kleine als grote groepen. Speel tegen elkaar in duo's, waarbij grote groepen worden opgesplitst over verschillende holes om wachttijden te minimaliseren. Na hole 5 is er zelfs een rustplaats om even te ontspannen na alle inspanningen.

Wij voorzien je van alles wat je nodig hebt voor een geslaagd Koeienvlaaiwerpen:

  • Frisbee of voetbal in bruikleen
  • Scoreformulier met pen
  • Speluitleg en plattegrond van het terrein

Geniet daarnaast van verschillende drankjes en versnaperingen die beschikbaar zijn op locatie. Wil je de dag compleet maken? Voeg dan een andere activiteit of een heerlijke BBQ toe aan het Koeienvlaaiwerpen!

 

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Koeienvlaaiwerpen

  • Duur: bepaalt u zelf, maar gemiddeld 1 - 1,5 uur

Prijs overzicht