Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

The Phone / Mr. X

Omschrijving

Stap in de wereld van mysterie en onverwachte wendingen met 'The Phone/Mr. X', een intrigerende activiteit aangeboden door Party-Alarm in Eindhoven! Bereid je voor op een avontuur vol spanning, samenwerking en verrassingen terwijl je deelneemt aan deze unieke ervaring. Ontdek waarom 'The Phone/Mr. X' de ideale keuze is voor groepen die op zoek zijn naar een meeslepende en interactieve belevenis!

Bij aanvang van 'The Phone/Mr. X' worden jullie hartelijk ontvangen in een gezellige horecagelegenheid in het bruisende centrum van Eindhoven. Terwijl jullie genieten van verfrissende drankjes, rusten jullie telefoons op de tafel. Hier begint het mysterie. Eén van de telefoons zal plotseling afgaan, en vanaf dat moment wordt de groep meegenomen op een opwindende reis.

De plotselinge oproep van de telefoon markeert het begin van een intrigerende zoektocht. Jullie worden uitgedaagd om samen te werken, puzzels op te lossen en aanwijzingen te volgen om het mysterie van Mr. X te ontrafelen. De stad Eindhoven dient als het decor voor deze interactieve belevenis, waar elke hoek nieuwe verrassingen en uitdagingen kan bevatten.

'The Phone/Mr. X' vereist niet alleen individuele slimheid maar ook doordachte samenwerking binnen de groep. Strategie en tactiek spelen een cruciale rol in het oplossen van puzzels en het naderen van het doel. Het is een avontuur waarbij elke deelnemer een waardevolle bijdrage levert aan het ontrafelen van het mysterie.

Neem contact op voor beschikbaarheid, prijzen en meer details. Bereid je voor op een spannende ervaring waarin teamwork en slim denken de sleutels tot succes zijn terwijl je jaagt op de mysteries van Mr. X in het hart van Eindhoven!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

The Phone / Mr. X

Prijs overzicht