Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Boerenzeskamp

Omschrijving

Zoek je naar een unieke manier om de teambuilding binnen je groep te versterken? Ontdek dan de Boerenzeskamp bij Party-Alarm in Eindhoven! Deze activiteit is ideaal voor groepen vanaf 6 personen en biedt een perfecte mix van plezier, competitie en samenwerking, onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Bij de Boerenzeskamp draait alles om actief samenwerken en plezier beleven. De groep wordt verdeeld in teams die het tegen elkaar opnemen in verschillende uitdagende activiteiten. Dit is geen gewoon zeskamp, maar een boerse variant met activiteiten zoals de touwtrekrace, waterbroekenrace, 3 persoons zaklopen, ski lopen en nog veel meer!

Deze activiteiten dagen de deelnemers uit om hun teamgeest te tonen, communicatievaardigheden te verbeteren en samen tot oplossingen te komen. Boerenzeskamp is de perfecte keuze voor bedrijven, vriendengroepen, families of andere groepen die op zoek zijn naar een unieke en effectieve teambuildingervaring.

Boerenzeskamp zorgt niet alleen voor competitie, maar ook voor onderlinge gezelligheid en plezier. De lachende gezichten, de aanmoedigingen en de overwinningen creëren een positieve sfeer die de teamband versterkt. Het is de ideale activiteit om teamleden beter te leren kennen, samen uitdagingen aan te gaan en successen te vieren.

Neem vandaag nog contact op en plan een dag vol actie, competitie en gezelligheid in het sfeervolle Brabantse landschap van Eindhoven!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Boerenzeskamp

  • Duur: +/- 2 uur

Minimaal 6 deelnemers
Inclusief prijsuitreiking

Prijs overzicht