Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Groepsuitjes Eindhoven

Omschrijving

Laat je vrienden- en familiegroep kennismaken met de meest opwindende en complete groepsuitjes bij Party-Alarm in Eindhoven! Met talloze tevreden groepen die je zijn voorgegaan, garanderen wij een geweldig groepsuitje waarbij je kunt kiezen uit diverse activiteiten en arrangementen. Bij Party-Alarm ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring, inclusief een geschikte afsluiting met een heerlijk buffet op onze locatie. Ontdek hieronder onze zorgvuldig samengestelde groepsarrangementen en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een programma op maat! 

Laat de organisatie aan ons over! Party-Alarm zorgt voor een compleet verzorgd groepsuitje van begin tot eind. Geniet van opwindende activiteiten en sluit af met een heerlijk buffet op onze locatie, allemaal verzorgd door ons professionele team. 

Kies uit een gevarieerd aanbod van activiteiten en arrangementen die perfect aansluiten bij de wensen van jouw groep. Of het nu gaat om avontuurlijke spellen, creatieve workshops of teambuildingactiviteiten, Party-Alarm heeft voor ieder wat wils.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.