Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Boogschieten

Omschrijving

Lijkt het jou leuk om met een groep te boogschieten in Eindhoven? Dat kan op het grote outdoorterrein van Party-Alarm. Het terrein is gelegen op een steenworp afstand van Eindhoven en is zeer geschikt om te leren boogschieten. Desgewenst kun je het boogschieten combineren met diverse andere buitenactiviteiten.

Boogschieten onder deskundige begeleiding bij Party-Alarm in Eindhoven

Ben jij de nieuwe Robin Hood? Kom het bij ons proberen met onze boogschietclinic. Bij Party-Alarm in Eindhoven kun je boogschieten met collega’s, vrienden en familieleden. Dit kun je komen doen op onze handboogschietbaan.

Onder begeleiding van onze instructeurs ga je op je gemak kennismaken met het handboogschieten. Hierna volgt een onderlinge competitie wie de beste schutter is. Win jij de hoofdprijs door je precisie en je vaste hand? Wij zijn benieuwd.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Boogschieten

Extra informatie over het boogschieten bij Party-Alarm in Eindhoven:

  • Duur 1 uur
  • Vanaf 12 jaar

Onze boogschietbaan beschikt over maar liefst 4 banen en je kunt dus met grote en kleine groepen bij ons terecht. Heb je een vraag over het boogschieten? Of wil je direct boeken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door even te bellen naar +31 (0)40 2572174.

Prijs overzicht