Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Luchtbuks schieten

Omschrijving

Herinner je je nog de opwinding van het luchtbuksschieten op de kermis? Bij Party-Alarm in Eindhoven brengen we deze nostalgische activiteit naar een hoger niveau, waar jij en je vriendengroep, familie, sportteam of collega's de kans krijgen om te laten zien wie de scherpschutter van de groep is. 

Onder begeleiding van ervaren instructeurs word je ingewijd in de kunst van het luchtbuksschieten. Begin met het leren van de basisprincipes van het schieten voordat je de strijd aangaat om de meeste punten te verzamelen. Wie heeft de vastste hand en raakt het bewegende hert? Het is tijd om je schietvaardigheden te bewijzen en met leuke prijzen naar huis te gaan! 

Na een introductieronde volgt de spannende puntentelling. Neem het op tegen elkaar in een vriendelijke competitie en probeer de meeste punten te scoren. Wie weet sta jij wel bovenaan het scorebord en ga je naar huis als de ultieme winnaar van het luchtbuksschieten! De prijsuitreiking is het perfecte moment om je prestaties te vieren.

Na de officiële competitie sluiten we af met de 'funshoot'-ronde. Hier komen verschillende obstakels op je pad die je mag neerschieten. Denk aan sterretjes schieten, varkentjes raken en nog veel meer. Het is de kermiservaring, maar dan bij Party-Alarm Eindhoven!

Of je nu een doorgewinterde schutter bent of voor het eerst een luchtbuks vasthoudt, het luchtbuksschieten bij Party-Alarm is voor iedereen toegankelijk. Onze instructeurs zorgen voor een veilige en leuke ervaring voor alle deelnemers.

Klaar om je schietvaardigheden te laten zien? Reserveer nu jouw luchtbuksavontuur bij Party-Alarm Eindhoven en geniet van een dag vol competitie, plezier en nostalgische herinneringen. Bezoek onze website voor meer informatie en boek jouw luchtbuksschietervaring.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Luchtbuksschieten

  • Duur: 1 uur
  • Minimale leeftijd: Vanaf 12 jaar

Prijs overzicht