Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Crosskarten

Omschrijving

Ben jij op zoek naar avontuur, actie, en de ultieme off-road ervaring? Als stof en modder geen obstakel voor jou zijn, dan is Crosskarten dé activiteit waar je naar op zoek bent. Bij Party-Alarm in Eindhoven bieden we jou en je gezelschap de kans om samen te genieten van de buitenlucht, de wilde omgeving, en de opwindende actie die je te wachten staat. Pak het stuur vast, voel de adrenaline, en ontdek de kracht van crosskarten op onze unieke locatie.

Crosskarten is niet zomaar een ritje; het is een onvergetelijk avontuur in een buggy. Of je nu met je vriendengroep, collega's, of een andere groep enthousiastelingen komt, Party-Alarm staat garant voor een adrenalineverhogende ervaring. Op onze indrukwekkende locatie in de omgeving van Eindhoven kun je de ruige natuur trotseren en genieten van de sensatie van crosskarten. 

Bij Party-Alarm begrijpen we dat avontuur geen grenzen kent. Daarom bieden we crosskarten op jouw eigen locatie. Of het nu een weiland, parkeerterrein of ander terrein is, jij kiest de locatie en wij brengen het avontuur naar jou toe. De prijzen zijn afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers.

De prijzen voor crosskarten variëren op basis van de locatie en het aantal deelnemers. Neem contact met ons op, vertel ons jouw wensen, en wij stellen een op maat gemaakt pakket samen dat past bij jouw groep en budget.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.