Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Kraak de code

Omschrijving

Stap in de wereld van intriges, spanning en mysterie met 'Kraak de Code', de ultieme groepsactiviteit aangeboden door Party-Alarm in Eindhoven! Duik dieper in de uitdagingen van deze meeslepende code-krakende ervaring, waar teamwork, logica en snel denken centraal staan.

In 'Kraak de Code' worden jullie in verschillende groepen verdeeld en beginnen aan een opwindende zoektocht door de straten van Eindhoven. Jullie doel? Het verzamelen van aanwijzingen op onverwachte en intrigerende locaties in de stad. Elk antwoord brengt jullie dichter bij het kraken van de code, maar let op: de concurrentie is fel, en snelheid is essentieel.

Deze code-krakende missie vereist niet alleen scherpe detectivevaardigheden maar ook naadloze samenwerking binnen je team. De aanwijzingen zijn slim verborgen en vereisen een combinatie van logica, creativiteit en teamwork om op te lossen. Werk samen, deel inzichten en ontrafel het mysterie dat Eindhoven omgeeft.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Boek dan nu 'Kraak de Code' bij Party-Alarm in Eindhoven voor een unieke en spannende groepservaring. Neem contact op voor beschikbaarheid, prijzen en verdere details. Bereid je voor op een dag vol spanning, strategie en onthullingen terwijl je samen met je team op zoek gaat naar de ultieme code-kraking in de betoverende stad Eindhoven!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Kraak de Code

Prijs overzicht