Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Amfibievoertuig rijden

Omschrijving

Stap in en ervaar het ongekende avontuur van amfibievoertuig rijden met Party-Alarm! Onze amfibievoertuigen zijn unieke machines die zowel op het land als in het water kunnen opereren. Met een onderwatermotor voor wateractiviteiten en een reguliere motor voor op het land, bieden deze voertuigen een adrenalinepompende ervaring die je nergens anders vindt. 

Het moment waarop je met het amfibievoertuig van land naar water rijdt (en vice versa) is altijd spannend en uniek. Het gevoel van de overgang tussen twee elementen zorgt voor een onvergetelijke belevenis. Deze voertuigen, vergelijkbaar met die in het leger, hebben zelfs dezelfde besturing als een tank, waardoor je de sensatie van militaire precisie ervaart. 

Bij Party-Alarm geloven we in ultiem gemak. Daarom brengen wij het amfibievoertuig avontuur naar jou toe! Of het nu een weiland, parkeerterrein of sportveld is, jij kiest de locatie en wij regelen de rest. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jouw dag gevuld is met spanning, avontuur en onvergetelijke momenten.

De prijzen voor het amfibievoertuig rijden zijn afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers. Neem contact met ons op, vertel ons jouw wensen, en wij stellen een op maat gemaakt pakket samen dat past bij jouw groep en budget.

Wist je dat je het amfibievoertuig rijden perfect kunt combineren met andere opwindende activiteiten? Maak jouw dag compleet door het amfibievoertuig avontuur te integreren met bijvoorbeeld Quad Rijden of Powerturnen. Een volledig programma vol actie en plezier voor jou en je gezelschap.

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw amfibievoertuig avontuur bij Party-Alarm. Ervaar de spanning van land en water gecombineerd in één onvergetelijke rit!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Amfibievoertuig rijden

Inclusief:

  • Amfibievoertuigen
  • Instructeur
  • Helm + haarnetje

Kenmerken:

  • Duur: 1 uur
  • Minimale leeftijd: 16 jaar
  • Meerijden vanaf 12 jaar

Rijden op basis van roulatie, onder begeleiding van een instructeur, deels behendigheid.
Dus niet alleen rondjes rijden! 

Prijs overzicht