Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

4x4 Quad rijden

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke off-road ervaring? Bij Party-Alarm nodigen we je uit om de adrenaline te voelen terwijl je lekker komt crossen op onze stoere 4x4 quads! Gelegen in de prachtige omgeving van Eindhoven bieden wij een unieke locatie waar je jezelf helemaal kunt uitleven, modder trotseert en een avontuurlijk parcours bedwingt op een vette quad.

Bij Party-Alarm staat veiligheid voorop. Daarom word je onder begeleiding van ervaren instructeurs klaargestoomd om het maximale uit je quad ervaring te halen. Leer de quad te besturen, ontvang de leukste tips en tricks, en ontdek de perfecte combinatie van behendigheid en spel. Geen saaie rondjes rijden, maar een dynamische en uitdagende rit op onze 4x4 quads. 

Heb je zelf een toffe locatie in gedachten? Geen probleem! Party-Alarm komt naar jou toe, waar je ook bent in Nederland en Vlaamstalig België. Zo kun jij genieten van het ultieme quad avontuur op een plek die voor jou het meest geschikt is. 

Bij Party-Alarm begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom hanteren we prijzen die afhankelijk zijn van het aantal deelnemers en de locatie. Neem contact met ons op, en wij stellen een pakket op maat samen dat aansluit bij jouw wensen en budget. 

Tip: Maak jouw dag compleet door het quad rijden te combineren met andere spannende activiteiten zoals Powerturnen of Lasergamen. Creëer een onvergetelijk programma vol avontuur en plezier voor jou en je gezelschap. 

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw 4x4 quad avontuur bij Party-Alarm. Bereid je voor op een dag vol adrenaline, modder, en outdoor plezier!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

4x4 Quad rijden

  • Duur: 1 uur
  • Minimaal aantal deelnemers: 10 personen (3 quads)
  • Minimale leeftijd: 16 jaar

Het terrein moet geschikt zijn voor de quads.

Prijs overzicht