Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Tafellinnen

TafellinnenWij van Party-Alarm houden er van om je te helpen met al je feestbenodigdheden, daar hoort natuurlijk ook de aankleding bij! Voor een bruiloft, een feestje, een jubileum of gewoon omdat het kan, wij hebben verschillende soorten tafelrokken, hoezen en zelfs rokken voor buffettafels.

De tafelrokken hebben wij in verschillende formaten, de kleinste is 120 cm en de grootste is 180 cm in omtrek. Al onze tafelrokken hebben wij in de kleur wit.  Dit is natuurlijk uitermate geschikt om je feest, voor een redelijke prijs, net dat beetje netter aan te kleden.

Voor onze buffettafels hebben wij tafelrokken in de kleuren rood, wit en blauw. Combineer dit met een paar mooie stoelen welke wij natuurlijk ook verhuren en je hebt een hele nette aankleding waarmee je al je gasten onder de indruk kan maken. En als je tijdens het EK of WK Nederland wil vertegenwoordigen zit je bij ons dus ook goed! 
Ook voor de bierbanken welke door Party-Alarm verhuurd worden hebben wij de mogelijkheid om hoezen bij te huren, hiermee zit je gelijk een stuk prettiger en het ziet er ook een stukje chiquer uit. Houd er wel rekening mee dat wij de rokken en hoezen graag in dezelfde staat terug krijgen als dat wij ze hebben uitgegeven!