Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Lasergame verhuur

Lasergame verhuur

Hier kunt u lasergamewapens huren voor te gebruiken op uw eigen locatie. Hiermee kunt u eindeloos lasergamen ow uw eigen manier. Niet iedereen denkt bij een feestje gelijk aan het bier en de muziek, ook actief kan leuk zijn voor een feest. Het lasergame van Party-Alarm is een van deze leuke activiteiten. Wij hebben meerdere sets te huur, voor zowel kinderfeesten als volwassenen.

Daarnaast hebben wij een professionele set laserguns, deze wordt verhuurd met begeleiding. Hierdoor heb jij geen omkijken naar alle apparatuur en kun je gewoon zelf genieten van het spel. Het makkelijke de lasergame is dat elke locatie een mogelijk strijdveld kan worden. Na sluitingstijd door de gangen van je bedrijf sluipen in de hoop je tegenstanders te verslaan? Of wil je juist het bos in zodat je dekking kan zoeken in kuilen en achter bomen? Allemaal opties wanneer je kiest voor de lasergames.

Ook hebben wij lasergame targets in ons assortiment om het spel net wat spannender te maken. Verover de basis van het andere team, denk tactisch en probeer je tegenstander te verrassen! Om het spel nog spannender te maken kun de huur van de lasergame  natuurlijk ook combineren met; obstakels, legernetten, rookmachines, blacklights en meer!