Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Licht statievenVergeet de zorgen over ongunstige lichtinval! Bij Party-Alarm in Eindhoven hebben we de perfecte oplossing om jouw licht naar de juiste hoek te brengen: onze hoogwaardige lichtstatieven. Maak een einde aan onhandige verlichting en transformeer jouw evenement met de veelzijdigheid en stabiliteit van onze lichtstatieven.

Met onze lichtstatieven heb je volledige controle over de positionering van jouw verlichting. Richt de spots naar waar je maar wilt voor de ultieme lichtervaring. Maak je geen zorgen over ingewikkelde installaties. Onze lichtstatieven zijn veilig en gemakkelijk te monteren, waardoor je tijd bespaart en je kunt focussen op het creëren van een onvergetelijke lichtshow. Daarnaast bieden onze lichtstatieven stabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs bij het gebruik van zwaardere verlichtingsapparatuur. Geniet van gemoedsrust en een vlekkeloze uitvoering.

Verstelbare Hoogtes: Pas de hoogte van de lichtstatieven aan voor een optimale lichtspreiding.

Compact en Draagbaar: Gemakkelijk te vervoeren voor gebruik op verschillende locaties.

Robuuste Constructie: Gebouwd om langdurig gebruik te weerstaan, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Deskundig Advies: Heb je vragen over welke lichtstatieven het beste passen bij jouw verlichtingsinstallatie? Vraag ons om hulp! Wij adviseren je graag.