Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Crazy 88

Omschrijving

Ben je klaar voor een ludiek avontuur waarbij je collega’s, vrienden of familie op een compleet nieuwe manier leert kennen? Maak kennis met onze Crazy 88 bij Party-Alarm in Eindhoven! Een opwindende citygame waarbij teams tegen elkaar strijden om de meest gekke, hilarische foto's en opdrachten.

Crazy 88 is meer dan zomaar een citygame; het is een hilarische ervaring die zorgt voor lachende gezichten en onvergetelijke momenten. Bij Party-Alarm worden deelnemers opgedeeld in teams, klaar om de stad te verkennen en de meest waanzinnige opdrachten uit te voeren. Foto's maken met vreemden, gekke dansjes uitvoeren op openbare plekken en hilarische uitdagingen aangaan – niets is te gek voor Crazy 88!

Crazy 88 bevordert niet alleen teamspirit, maar daagt ook de creativiteit van de deelnemers uit. Samenwerken om de meest originele opdrachten uit te voeren, zorgt voor een ongekende dynamiek binnen de groep. De stad wordt jullie speelveld, en de gekke opdrachten brengen jullie dichter bij elkaar. 

Na afloop van de game is het tijd voor de grote onthulling! Welk team heeft de meeste punten verdiend met hun gekke, hilarische avonturen? Bij Party-Alarm zorgen we voor een feestelijke prijsuitreiking en wordt het winnende team in het zonnetje gezet. De perfecte afsluiting van een dag vol plezier en gekkigheid!

Wil je deelnemen aan de Crazy 88 citygame bij Party-Alarm in Eindhoven? Plan dan vandaag nog jouw avontuur en ontdek de stad op een compleet nieuwe manier. Neem contact op voor beschikbaarheid, prijzen en meer informatie. Maak je op voor een dag vol hilariteit, creativiteit en onvergetelijke herinneringen met Crazy 88!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Crazy 88

Prijs overzicht