Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Pimp Your Willy

Omschrijving

Op zoek naar een nieuw, verrassend en hilarisch uitje? Ontdek dan onze gloednieuwe workshop: Pimp Your Willy! Bij Party-Alarm in Eindhoven hebben we een creatieve en grappige workshop toegevoegd aan ons assortiment, perfect voor vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes of gewoon een lachwekkende dag met vrienden.

Pimp Your Willy is niet zomaar een workshop, het is een unieke gelegenheid om samen met je vrienden of vriendinnen een gipsen piemel om te toveren tot een kunstwerk van hilariteit en creativiteit. Met een scala aan versieringen zoals verf, steentjes, lintjes, glitters en strikjes, kun je je artistieke kant de vrije loop laten en de meest originele creaties maken.

Iedere deelnemer krijgt zijn of haar eigen gipsen piemel om te pimpen. Tijdens de workshop zorgen we voor een ontspannen en gezellige sfeer waarin iedereen zich vrij voelt om zijn of haar creativiteit te uiten. Het resultaat? Een verzameling unieke, grappige en kunstzinnige piemels die na afloop als bijzondere aandenkens mee naar huis genomen mogen worden.

Combineer de Pimp Your Willy workshop met een van onze speciale vrijgezellenarrangementen voor vrouwen. Maak van de dag een onvergetelijke ervaring door verschillende activiteiten te combineren en zo een perfect op maat gemaakt evenement te creëren.

Klaar voor een dag vol lachen, creativiteit en gezelligheid? Boek vandaag nog de Pimp Your Willy workshop bij Party-Alarm in Eindhoven en maak van jouw evenement een kunstzinnig festijn!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Pimp Your Willy

  • Minimum leeftijd: vanaf 16 jaar
  • Tijdsduur: 1 uur

Prijs overzicht