Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Powerturnen

Omschrijving

Stap in de wereld van Powerturnen, een activiteit die garant staat voor ongekende actie, plezier en motorisch vermaak! Bij Party-Alarm in Eindhoven bieden we jou en je gezelschap de kans om de Powerturn te ervaren, een uniek voertuig dat teamwork, stuurvaardigheid en avontuur combineert.

De Powerturn is geen standaard voertuig. Met twee verschillende motoren en twee personen in één voertuig is samenwerking essentieel. Beide deelnemers hebben een eigen gashendel, waardoor je afhankelijk bent van elkaars gasgeven om vooruit te komen en de juiste richting te sturen. Geef je tegelijkertijd gas, dan maak je zelfs een spectaculaire wheelie! Veiligheid staat voorop, en daarom word je tijdens het rijden stevig vastgezet in een racestoel met vierpuntsgordel en voorzien van een verplichte helm.

Bij Party-Alarm geloven we in flexibiliteit en gemak. Daarom brengen wij het Powerturnen naar jou toe! Of het nu een weiland, parkeerterrein of sportveld is, jij kiest de locatie en wij regelen de rest. Op jouw eigen locatie heb je de vrijheid om de mate van actie zelf te bepalen. Mocht je zelf niet over een locatie beschikken hebben wij uiteraard ook een geschikte locatie. 

De prijzen voor het Powerturnen zijn afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers. Neem contact met ons op, vertel ons jouw wensen, en wij stellen een op maat gemaakt pakket samen dat past bij jouw groep en budget.

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw Powerturn avontuur bij Party-Alarm in Eindhoven. Bereid je voor op een dag vol teamwork, sensatie en spectaculaire stunts!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Powerturnen

  • Duur: 1 uur
  • Minimaal aantal personen: 10 personen (1 powerturn)
  • Zelf rijden vanaf 16 jaar
  • Meerijden vanaf 12 jaar

Prijs overzicht