Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Lasergamen alle leeftijden

Omschrijving

Op zoek naar de perfecte activiteit voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of een gezellige dag met je sportteam? Ontdek de opwinding van lasergamen bij Party-Alarm Eindhoven! 

Elke groep kan genieten van de lasergame-ervaring met keuze uit twee verschillende wapens. Of je nu de voorkeur geeft aan een compact pistool of een stoer machinegeweer, er is voor elk wat wils. Ontdek je innerlijke sluipschutter of ga voor de aanval - de keuze is aan jou!

Bij Party-Alarm Eindhoven maken we lasergamen extra leuk door onbeperkte levens en kogels toe te staan. Geen gedoe met beperkte munitie of levens - speel zoveel als je wilt en geniet van een continue stroom van actie. Lasergamen blijft zo spannend en boeiend voor alle deelnemers. 

Lasergamen is geschikt voor alle leeftijden, en bij Party-Alarm beginnen we al vanaf +/- 8 jaar. Kinderen, tieners, volwassenen en zelfs ouderen kunnen samen genieten van deze opwindende activiteit. Of het nu een kinderfeestje is of een bedrijfsuitje, lasergamen brengt mensen samen.

Bij Party-Alarm begrijpen we het belang van een soepel verlopend evenement. Daarom bieden we een totale tijdsduur van 1 uur, inclusief uitleg, omkleden en een korte pauze. Efficiënt en plezierig - zo hoort het te zijn!

Boek nu jouw lasergame-avontuur bij Party-Alarm Eindhoven en geniet van een professionele service en naadloze organisatie. Bezoek onze website voor meer informatie en reserveer vandaag nog een dag vol lasergame-plezier voor jouw groep!

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Lasergame (standaard)

Vanaf +/- 8 jaar
Totale tijdsduur (inclusief uitleg, omkleden en korte pauze): 1 uur

Optioneel te huur:

Kinderlegerkleding €1,95 p.p.
Volwassenlegerkleding €2,50 p.p.

Prijs overzicht