Party Alarm Outdoor logo

Activiteiten

Party Alarm Outdoor logo

Feestverhuur

Archery tag

Omschrijving

Op zoek naar een uniek en gedurfd groepsuitje waarbij je met pijl en boog op elkaar kunt schieten? Zoek niet verder! Bij Party-Alarm in Eindhoven beleef je het leukste pijl en boog spel: Archery Tag. Deze activiteit is perfect voor bedrijfsuitjes, teambuilding-evenementen, vrijgezellenfeesten en nog veel meer! 

Bij Archery Tag draait alles om spanning, strategie en samenwerking. Het doel van het spel is om je tegenstanders af te schieten met speciale bogen en pijlen met foampunten. Maak je geen zorgen over pijn, want de foampunten maken het spel veilig en niet gevaarlijk. Iedere deelnemer draagt een helm voor extra bescherming. 

Archery Tag is te vergelijken met het traditionele trefbalspel, maar dan met een spannende twist. Het doel is om het hele vijandige team uit te schakelen terwijl je zelf probeert te overleven. Het resultaat? Een ongekende adrenalinekick en een groepsactiviteit waar nog lang over nagepraat zal worden. Party-Alarm biedt ook verschillende spelvarianten om de ervaring nog diverser te maken.

Bij Party-Alarm hechten we enorm veel waarde aan veiligheid. Daarom voorzien we iedere deelnemer van een helm en zorgen we ervoor dat de foampunten op de pijlen de impact minimaliseren. Zo kun je met een gerust hart genieten van dit avontuurlijke spel.

Heb jij het in je om de koning of koningin van Archery Tag te worden? Daag je vrienden, collega's of familie uit en ontdek wie de beste schutter is. Archery Tag bij Party-Alarm Eindhoven staat garant voor een onvergetelijke ervaring vol plezier en uitdaging.

Zelf meegenomen etenswaar/dranken zijn niet toegestaan.
Prijzen zijn excl. verplichte ongevallenverzekering à € 1,50 p.p.

Kies een pakket

Boogschieten tag

  • Duur: +/- 1 uur

Prijs overzicht