Breed en uniek pakket Gunstige tarieven (incl. btw) Alles onder 1 dak KlantenVertellen

Klanten vertellen over Party-Alarm

Liam uit Bergeijk

Beoordeling: 8,0

Geen bericht geplaatst.

Kate uit Eersel

Beoordeling: 8,0

Zeker aan te bevelen! Leuk personeel die van een lolletje houdt haha!

Als je wat makkelijker naar Stratum zou kunnen dan zou het helemaal perfect zijn.

Pieter uit Eindhoven

Beoordeling: 9,3

Met nieuwjaar een hottub gehuurd. Wat een super ding.
Was snel warm, en bleef makkelijk op temperatuur.
Dat hij op een aanhanger stond was erg handig voor vervoer.
Kortom: Zeker een aanrader!

Berend uit Eersel

Beoordeling: 7,6

Geen bericht geplaatst.

Pamela uit Valkenswaard

Beoordeling: 8,7

We hadden een last-minute besluit genomen om vrijdag middag borrel toch te houden en we wilden iets anders doen dan we altijd al deden. Vandaar dat we nog snel tussen de middag op internet gingen kijken of we ergens een Jägermeistermachine konden huren. Party-Alarm was het eerste wat ons in de buurt opviel en we hadden weinig tijd om een alternatief te zoeken. We hebben gebeld of het diezelfde dag nog kon worden opgehaald en tot onze verbazing was dit nog mogelijk. Binnen 2 uur hadden wij onze Jägermeistermachine opgehaald en konden we alles klaarmaken voor de borrel.

Gerrit uit Nuenen

Beoordeling: 8,2

Geen bericht geplaatst.

Ward uit Eindhoven

Beoordeling: 7,3

Prima samenwerking wat betreft het quad rijden. Christian heeft netjes meegedacht om deze activiteit tot een mooi iets te brengen.

Yvonne uit Reusel

Beoordeling: 8,8

Ik ben erg goed geholpen door omstandigheden had ik de bevestigingsmail niet goed gelezen en dus vergeten aan te betalen hier kwam ik de ochtend van het kinderfeestje van mijn zoon pas achter ik heb meteen gebeld en ondanks dat het mijn eigen fout was is alles toch heel netjes opgelost en kon mijn zoon zijn kinderfeest toch door gaan! Dat noem ik nou top service!!

Buiten activiteiten

Het outdoorterrein van Party-Alarm Paintball Eindhoven is gelegen aan de rand van Eindhoven bij Geldrop. Samen met de bevestiging van uw reservering ontvangt u ook de routebeschrijving naar ons terrein.

Verhuur artikelen

Of bent u op zoek naar een geluidsset of feest benodigdheden? Ook dan kan Party-Alarm uitkomst bieden. Party-Alarm verhuurt professionele geluidsinstallaties, karaoke-sets, popcornmachines, suikerspinmachines, sluspuppymachines, statafels, glaswerk en nog veel meer! Neem eens een kijkje in ons verhuur assortiment.

Dus voor Licht huren in Eindhoven, Lasergame in Eindhoven of een Vrijgezellenfeest in Eindhoven ga je naar Party-Alarm!